Nu är det dags att ladda batterierna: semesterstängt under September månad

Till våra kära kunder:

Hösten närmar sig med stormsteg och nu är det snart dags för oss här på Emjoy it Raw att vila oss lite och ladda batterierna! Det är verkligen en ära att få vara en liten del av era verksamheter, fester, och fika-pauser och vi ser fram emot att kunna fortsätta erbjuda er dem finaste och smarrigaste rawfood godsakerna i Halland.😊👍🏻🍰🍓

Sista beställningsdatum innan vi har semesterstängt är den 1:e September, med sista avhämtningsdatum den 8:e September. Vi är tillbaka den 30:e September men tar såklart gärna emot beställningar under tiden.

Kom ihåg att våra bakverk går utmärkt att frysa in, så tveka inte att beställa lite extra, vi vill ju inte riskera att de tar slut 😉.

Självklart kollar jag mailen under tiden, men ni kanske får vänta en dag eller två på svar. Hör gärna av er med frågor eller beställningar!

Much love and good vibes,

Emily 😊☀️💐✈️